Καλάθι Αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.


Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη
Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη
Αποκτήστε λογαριασμό! ΕΓΓΡΑΦΗ 

Τρόποι παραγγελίας

  1. Παραγγελία από το web site μας: Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τις σελίδες των προϊόντων (μενού “Προϊόντα”). Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] που βρίσκεται δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Καλάθι Αγορών] και θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής
  2. Τηλεφωνικη Παραγγελια: 25410  24351
  3. Από το κατάστημά μας: 28ης Οκτωβριου 185, 67100 Ξάνθη.

 

Τρόποι πληρωμής

  1. Αντικαταβολή
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Eurobank, Λογαριασμός ΙΒΑΝ: Ονοματεπώνυμο δικαιούχου:ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο fax 25410 27606  ή να μας ενημερώσετε μέσω email αποστέλλοντάς μας τον αριθμό κατάθεσης.
  3. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.staurodromi.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Τράπεζας Eurobank. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της Eurobank. Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσο πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι :Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.staurodromi.gr

Τρόποι αποστολής

  1. To www.staurodromi.gr αποστέλλει τα εμπορεύματα που έχετε επιλέξει σε όλη την Ελλάδα μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή courier.
  2. Για παραγγελίες εξωτερικού παρακαλώ επιλέξτε [Αποστολή στο εξωτερικό] για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση του κόστους αποστολής.

Kόστος αποστολής εντος Ελλάδος

       1.  Αντικαταβολή 3,3€ (με ΦΠΑ)

       2.  6,15€ (με ΦΠΑ) εως 5 κιλά  + 1,5 € (με ΦΠΑ) κάθε έξτρα κιλόEπιστροφές

Εάν που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε / στείλετε το προϊόν στο κατάστημα, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

 

 

Προσωπικά δεδομένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.staurodromi.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.staurodromi.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

 


Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.staurodromi.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (Το ονοματεπώνυμο σας, την Διεύθυνση σας και το email σας) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

 

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας είναι απαραίτητες για την αγοραστική συναλλαγή. Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.